Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. november 15. 0 hozzászólás
 

World Cyber Games 2005. Összesen 20 karakter, mégis játékosok százai várják, illetve vágyakoznak, hogy részt vehessenek rajta és ország-világ számára megmutassák tudásukat. Egy gyönyörû,



World Cyber Games 2005. Összesen 20 karakter, mégis játékosok százai várják, illetve vágyakoznak, hogy részt vehessenek rajta és ország-világ számára megmutassák tudásukat. Egy gyönyörû, fergeteges eseménynek lehetünk szemtanúi, ahol az egyes országok legkiválóbb játékosai és csapatai mérik össze tudásukat. Ennyi ömlengés elég is lesz: kezdõdik a világméretû kockabuli! Ne értésétek félre szavaimat, melyet csakúgy szittyóztok magatokba, mint az édes alkoholos nedût, de a tények azok tények, ezért érdemes elolvasni a következõ szösszenetet, mellyel megpróbálom a már betegesen otthonról kimozdulókat is leültetni a monitorok elé, annak érdekében, hogy kicsit közelebb kerüljenek ehhez a „wécégéhez”. Folytatás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: b4zs0w1cZ!


Mielõtt bárki is tévedésekbe esne ez nem a 2005-ik ilyen rendezvény, a szám mindössze az évet jelöli. Remélem sokakban eloszlattam egy homályos kérdést ezzel kapcsolatban. Nos a versenyt évente rendezik meg, és azon csapatok, játékosok vesznek rajta részt, aki kvalifikálták magukat a selejtezõkben. Nekünk egy ancients (KODIAK, akira, Deep, Piki, Sloby) jutott, akiket ha szeretünk ha nem remélem sokan szurkolni fogunk. De hová is utaznak õk? Szingapúrba, persze vágja rá mindenki, mivel az a város a WCG döntõjének helyszíne. Kicsit ismerkedjünk meg az ottani körülményekkel, hogy legalább tudjuk szegény fiainknak mit kell kibírniuk ottartózkodásuk ideje alatt. Kezdjük azzal, hogy az idõeltolódás +7 óra hazánkhoz képest és kicsit többen laknak ott, mint Budapesten. Az idõjárással sem lehet majd gondjuk, mivel a hõmérséklet az év nagy részében 23 és 31 fok között ingadozik, persze pluszban, magyarán szólva trópusi éghajlati zónában helyezkedik el a város (itt köszönöm meg Lóczy Editnek, hogy kitartott mellettem minden egyes földrajz órán). Nemzetiségük szerint a kínaiak vannak többségben, utánuk a sorban következnek a malájok , majd az indiáno…..indiaiak, valamint 1.6%-ban képviseltetik magukat az „egyéb” népek is. Remélem nem fognak ránk magyarokra nagyon ferde szemmel nézni!

Maga az esemény november 16-án kezdõdik a megnyitóünnepséggel helyi idõ szerint délután színes programokkal, majd a következõ napon indulnak a versenyek. Mint már írtuk az ancients elsõ meccsét a Reason Gaming ellen játssza, majd következõ körben az üzbég Prodigy csapata kerül kés illetve fegyvercsõ alá. Sokan mondják, hogy a továbbjutunk a csoportból, de ettõl függetlenül még ne ássuk el a két csapatot, fõleg az üzbégeket ne. Lóhátról teljesen más a játék. A WCG zárása november 20-án lesz, szintén nagy dáridó közepette. Az esemény maga természetesen nem szabad ég alatt fog lezajlani, hanem a Suntec Singapore csarnokban. Nem szeretném összehasonlítani a magyar rendezvénycsarnokokkal, igaz nem is lehetne melyikkel.

Aki jártas Szingapúrban biztos tudja, hogy hol található a Costa Sands Resort szálló. Aki nem annak nyújtok egy kis segítséget: a Pasir Ris és a Psir Ris keresztezõdõsétõl nem messze, a reptértõl 10 perce, az Escape Theme Park mögött. Érdekességként a szálloda információjában külön kiemelik, hogy található a komplexumban gyermekmedence is. Vajon kikre gondoltak? A kiszolgálásra nem lehet majd panasz, bár szerintem városnézés helyett lehet, hogy a szobákban alapfelszereltségnek számító X-Box-al fognak kikapcsolódni a gémerek.

A hivatalos versenyjátékok a következõk: CSS, WIII: TFT, FS2005, NFS:U2, SC:BW, W40000:DoW, DoAU, H2, F (értsd: H2: Halo 2, F: Freestlye). Jó hogy van konzol és Pc is de kicsit furcsálltam, hogy a mobilos játékokban is folynak a küzdelmek. Bezony, ettõl a WCG-tõl kezdve a mobilmegszállottak is megmutathatják kígyó illetve darts skillüket.

A szabályzattal, a lebonyolításról most nem szeretnék szót ejteni, mivel errõl már mindenki tud, nézzünk meg két statisztikát az eddigi WCG-kel kapcsolatban. Counter-Strike témában az eddigi versenyeken legtöbbször európai csapatok diadalmaskodtak, utánuk következnek az óceániai csapatok majd az amerikaiak. A legegyenletesebb köreloszlás 2003-2004-ben a WCG-n a cbble-n volt.

Végül de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg a többi magyar résztvevõrõl sem, így PoPeC-rõl, aki a dignitas színeiben fog kivonulni a virtuális gyepre a FIFA 2005-ben, StarCraft-os részrõl szurkolhatunk Gorky-nak, a Warcraft-os mezõnyben Sonic.NaB indul színeinkben, valamint még LALA-nak is szoríthatunk és üvölthetjük hogy „Hajrá!” 240-es tempónál.


Valamint vegyetek példát a többiekrõl és indulás sok sikert köszönni az indulóinknak a WCG hivatalos oldalán! Még elfér ott egy csomó!
Itt egy kis kedvcsináló:



  • ancients | piki 4 the AWP award ! muhahah ! REASON GAMING WILL BE OWNED ;) (FLegby)

  • ne hozzatok rank szegyent! :D es kuldjatekl kepeslapot!!! (Dop3)

  • hajrá hajrá csak szépen, csak nyugodtan :D ancients 4 NT !!! (ILLioT)

  • Sok sikert ancients!!!!!!!!!!!!!! (rebi)

  • -RIA -RIA HUNGARIA !!!! hajra Nab!!! war3 powa!!! (Weeckthor)

  • HAJRÁ ÉSÖC SRC4EVER JA ? SENKI NE EGYEN CSIRKÉT MERT MADÁRINFLUENZÁSAK LESZTEK XD, nincs ekezet XD szal hajra magyaroooooookkkkkkk (dr4g0nn1nj4)

  • RIA, RIA HUNGÁRIA. Ebben benne van minden. Lophatnátok nekem egy gépet. De egy képet vmilyen maláj kurv?ol kaphatok? :DDD (bazsowicz)

     

  •  
    Címkék:
    vissza
    Admin
    szerkesztő
     
     
     
    Most itt vannak
    Ezt a cikkünket olvastad már? close
    Hatalmas CS2 frissítés érkezett
    Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
    0 hozzászólás
     
    nincsenek hozzászólások
    Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
     
    töltés...
    Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
    Hozzászólások betöltése...
     
     
     

    Counter-Strike videók

     

    CS2HU Steam csoport

     
    1022játékos
    153online
    41játékban

    Utolsó hozzászólások

     

    Ajánló

     

    Counter-Strike képekben

     
     
    de_Inferno_428
     
    1649
     
     
     
    kép 365
     
    1908
     
     
    kép 3602
     
    1446
     
     
     
    CSO2 Ingame
     
    1506
     

    Counter-Strike Hírlevél

     
    Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
    Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

    Counter-Strike a facebookon

     

    A Counter-Strike hírei

     

    Logitech G600 MMO csak játékosoknak

    Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
    június 18. - callofduty.hu

    Kacsák a myRevenge-ben

    A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
    május 26. - counter-strike.hu

    Online Gaming Championship Invite

    Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
    május 05. - counter-strike.hu

    eSport ösztöndíj

    Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
    április 23. - counter-strike.hu

    Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

    A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
    április 10. - counter-strike.hu